Escola Vida Montserrat
Arxiu del blog
Arxiu del blog
d’abril (11)
de març (19)
de febrer (22)
de gener (17)
de desembre (12)
de novembre (16)
d’octubre (28)
de setembre (4)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (20)
de març (15)
de febrer (18)
de gener (15)
de desembre (12)
de novembre (18)
d’octubre (18)
de setembre (6)
de juny (17)
de maig (19)
d’abril (9)
de març (16)
de febrer (8)
de gener (18)
de novembre (17)
d’octubre (8)
de setembre (3)
de juny (14)
de maig (14)
d’abril (7)
de març (17)
de febrer (5)
de gener (7)
de desembre (11)
de novembre (11)
d’octubre (6)
de juny (9)
de maig (6)
d’abril (5)
de març (10)
de febrer (7)
de gener (5)
de desembre (9)
de novembre (2)
d’octubre (7)
de juliol (1)
de juny (3)
de maig (6)
d’abril (8)
de març (2)
de febrer (3)
de gener (1)
de desembre (7)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (2)
de juny (9)
de maig (9)
d’abril (6)
de març (3)
de febrer (2)
de gener (7)
de desembre (13)
de novembre (5)
d’octubre (11)
de setembre (3)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (16)
de març (3)
de febrer (3)
de gener (15)
de desembre (13)
de novembre (12)
d’octubre (11)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (23)
de maig (24)
d’abril (16)
de març (12)
de febrer (14)
de gener (6)
de desembre (12)
de novembre (14)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (17)
de maig (12)
d’abril (5)
de març (6)
de febrer (2)
de gener (2)
de desembre (12)
de novembre (10)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (18)
de maig (4)
d’abril (11)
de març (14)
de febrer (3)
de gener (4)
de desembre (13)
de novembre (3)
d’octubre (7)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (12)
de maig (7)
d’abril (12)
de març (10)
de febrer (9)
de gener (4)
de desembre (7)
de novembre (5)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (1)
d’abril (1)
de març (1)
de febrer (1)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (2)
de maig (4)
d’abril (1)
de desembre (2)
d’octubre (2)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (4)
d’abril (2)
de febrer (4)
de gener (6)
dijous, 6 de febrer del 2025
Espaguetis a la bolonyesa amb 4rt
A tecnologia de cuina ens inspirem en els italians i l’alumnat de 4t B han fet uns Espaguetis a la bolonyesa super bons!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada