Arxiu del blog

dimarts, 4 de juny del 2024

Presentació final del projecte Eart Dialògiques



La setmana passada l'alumnat de Diàlogiques va presentar les obres de la @fundacioantonitapies i el treball fet aquest primer any, als seus companys de l'@escolavidamontserrat_acidhEl projecte bianual té com a objectiu de treballar i reflexionar sobre els dispositius i espais que ocupen les arts des d'una perspectiva de la diversitat funcional.

El treball, que es porta a terme a l'aula i a la Tàpies, està guiat per l'artista-educadora Claudia Ventola i traça un recorregut dins les arts, acompanyant als participants en la seva autonomia i desenvolupament intel·lectual i personal, així com facilita la comprensió de l'art contemporani com a eina de coneixement.

El paper de la Tàpies, fonamental dins el projecte, permet incorporar la diversitat funcional al Centre, més enllà de l'adaptabilitat arquitectònica. L'objectiu és repensar la diversitat funcional des de la mateixa diversitat. El projecte proporciona lectures i aproximacions a l'art contemporani més enllà dels dispositius oficials emprats en exposicions, elaborant altres continguts d'accessibilitat.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada