Escola Vida Montserrat
Arxiu del blog
Arxiu del blog
de gener (16)
de desembre (12)
de novembre (16)
d’octubre (28)
de setembre (4)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (20)
de març (15)
de febrer (18)
de gener (15)
de desembre (12)
de novembre (18)
d’octubre (18)
de setembre (6)
de juny (17)
de maig (19)
d’abril (9)
de març (16)
de febrer (8)
de gener (18)
de novembre (17)
d’octubre (8)
de setembre (3)
de juny (14)
de maig (14)
d’abril (7)
de març (17)
de febrer (5)
de gener (7)
de desembre (11)
de novembre (11)
d’octubre (6)
de juny (9)
de maig (6)
d’abril (5)
de març (10)
de febrer (7)
de gener (5)
de desembre (9)
de novembre (2)
d’octubre (7)
de juliol (1)
de juny (3)
de maig (6)
d’abril (8)
de març (2)
de febrer (3)
de gener (1)
de desembre (7)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (2)
de juny (9)
de maig (9)
d’abril (6)
de març (3)
de febrer (2)
de gener (7)
de desembre (13)
de novembre (5)
d’octubre (11)
de setembre (3)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (16)
de març (3)
de febrer (3)
de gener (15)
de desembre (13)
de novembre (12)
d’octubre (11)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (23)
de maig (24)
d’abril (16)
de març (12)
de febrer (14)
de gener (6)
de desembre (12)
de novembre (14)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (17)
de maig (12)
d’abril (5)
de març (6)
de febrer (2)
de gener (2)
de desembre (12)
de novembre (10)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (18)
de maig (4)
d’abril (11)
de març (14)
de febrer (3)
de gener (4)
de desembre (13)
de novembre (3)
d’octubre (7)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (12)
de maig (7)
d’abril (12)
de març (10)
de febrer (9)
de gener (4)
de desembre (7)
de novembre (5)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (1)
d’abril (1)
de març (1)
de febrer (1)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (2)
de maig (4)
d’abril (1)
de desembre (2)
d’octubre (2)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (4)
d’abril (2)
de febrer (4)
de gener (6)
dijous, 7 de març del 2024
Cuinem pizzes amb pernil i xampinyons amb 3erB
Avui a tecnologia de cuina hem fet pizzes de pernil i xampinyons amb els/les alumnes de 3r B d’ESO. És com estar a Itàlia! 👏👏👏
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada