Escola Vida Montserrat
Arxiu del blog
Arxiu del blog
de desembre (6)
de novembre (16)
d’octubre (28)
de setembre (4)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (20)
de març (15)
de febrer (18)
de gener (15)
de desembre (12)
de novembre (18)
d’octubre (18)
de setembre (6)
de juny (17)
de maig (19)
d’abril (9)
de març (16)
de febrer (8)
de gener (18)
de novembre (17)
d’octubre (8)
de setembre (3)
de juny (14)
de maig (14)
d’abril (7)
de març (17)
de febrer (5)
de gener (7)
de desembre (11)
de novembre (11)
d’octubre (6)
de juny (9)
de maig (6)
d’abril (5)
de març (10)
de febrer (7)
de gener (5)
de desembre (9)
de novembre (2)
d’octubre (7)
de juliol (1)
de juny (3)
de maig (6)
d’abril (8)
de març (2)
de febrer (3)
de gener (1)
de desembre (7)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (2)
de juny (9)
de maig (9)
d’abril (6)
de març (3)
de febrer (2)
de gener (7)
de desembre (13)
de novembre (5)
d’octubre (11)
de setembre (3)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (16)
de març (3)
de febrer (3)
de gener (15)
de desembre (13)
de novembre (12)
d’octubre (11)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (23)
de maig (24)
d’abril (16)
de març (12)
de febrer (14)
de gener (6)
de desembre (12)
de novembre (14)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (17)
de maig (12)
d’abril (5)
de març (6)
de febrer (2)
de gener (2)
de desembre (12)
de novembre (10)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (18)
de maig (4)
d’abril (11)
de març (14)
de febrer (3)
de gener (4)
de desembre (13)
de novembre (3)
d’octubre (7)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (12)
de maig (7)
d’abril (12)
de març (10)
de febrer (9)
de gener (4)
de desembre (7)
de novembre (5)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (1)
d’abril (1)
de març (1)
de febrer (1)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (2)
de maig (4)
d’abril (1)
de desembre (2)
d’octubre (2)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (4)
d’abril (2)
de febrer (4)
de gener (6)
dijous, 8 de febrer del 2024
Cuinem pollastre amb samfaina amb els alumnes de 4t B
Avui a tecnologia de cuina hem cuinat pollastre amb samfaina amb els alumnes de 4t B d’ESO.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada