Arxiu del blog

dijous, 29 de febrer del 2024

Avui a l’Escola Vida Montserrat estem de concurs!

Iniciem el nostre projecte d’aules més netes, educades i sostenibles (A+NES). Un concurs que sorgeix de la necessitat de tenir més pertinença a l’escola, de contribuir al desenvolupament sostenible d’aquesta i així fomentar la mirada crítica dels alumnes. Considerem important potenciar la seva responsabilitat, fomentant les bones pràctiques, per exemple, mantenint els espais ben cuidats, la presència de vegetació dins les aules i fomentant el reciclatge a tota l’entitat. L’activitat vol respondre a les àrees del marc teòric de la comissió de sostenibilitat de l’escola de l’agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS), les 5R’s, l’ètica i moralitat dels observadors i dels integrants de l’escola, i a fomentar el civisme, la ciutadania i l’activisme.

Enguany tota l’escola s’hi ha sumat (ESO, PFI i IFE) i la proposta ha esdevingut transversal on, sota una activitat, els alumnes adoptaran el paper d’auditors. A través d’un formulari de deu ítems, s’aconseguirà una puntuació d’aula i així, cada setmana, l’aniran modificant per ascendir al rànquing global de l’entitat.

Avui dimecres 28 de febrer pels passadissos de l’escola es respira il·lusió, nervis i moltes ganes de veure quins seran els resultats de la primera observació del concurs.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada