Arxiu del blog

dimecres, 23 de juny del 2021

Finalitzem el projecte EART amb els alumnes de cinquè






Hem finalitzat el projecte d’Experimentem amb l’ART amb la col·laboració dels alumnes de cinquè curs d’ESO de l’Escola Vida Montserrat-acidH i i un grup d’infants dels Tallers d’art d’EART.  Amb el suport de ICEC (Institut Cultural de les Empreses Culturals), Generalitat de Catalunya.

Dialògiques. Accions i diàlegs d’art ha esdevingut un espai de recerca en art, compartit entre persones d’edats, procedències i capacitats diverses.

El projecte, que hem anat construint plegades, amb l’acompanyament de l’artista educadora Amaia Martín, ha posat el focus en el desenvolupament artístic personal i col·lectiu dels grups implicats.

S’han establert relacions i diàlegs, tot explorant les possibilitats sonores i gràfiques, articulant propostes que posaven en qüestió les limitacions dels sentits, entenent que tothom sent diferent i que no hi ha una forma correcta de fer-ho, i sempre deixant sorgir la seva creativitat. També ens hem preguntat sobre els rituals socials, i els infants i joves n’han creat d’altres, els propis.

Del fruït d’aquest treball de recerca individual ha sorgit una dansa tribal grupal com a suma de les seves singularitats. Tot plegat ha estat una experiència que els ha consolidat com a grup.

El projecte ha culminat amb el vídeo on es mostra la seva dansa tribal, i amb l’exposició al centre EART, on s’ha reflectit el procés de treball realitzat.

Vídeo: "Dialògiques. Accions i diàlegs d'art"







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada