Escola Vida Montserrat
Arxiu del blog
Arxiu del blog
de desembre (6)
de novembre (16)
d’octubre (28)
de setembre (4)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (20)
de març (15)
de febrer (18)
de gener (15)
de desembre (12)
de novembre (18)
d’octubre (18)
de setembre (6)
de juny (17)
de maig (19)
d’abril (9)
de març (16)
de febrer (8)
de gener (18)
de novembre (17)
d’octubre (8)
de setembre (3)
de juny (14)
de maig (14)
d’abril (7)
de març (17)
de febrer (5)
de gener (7)
de desembre (11)
de novembre (11)
d’octubre (6)
de juny (9)
de maig (6)
d’abril (5)
de març (10)
de febrer (7)
de gener (5)
de desembre (9)
de novembre (2)
d’octubre (7)
de juliol (1)
de juny (3)
de maig (6)
d’abril (8)
de març (2)
de febrer (3)
de gener (1)
de desembre (7)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (2)
de juny (9)
de maig (9)
d’abril (6)
de març (3)
de febrer (2)
de gener (7)
de desembre (13)
de novembre (5)
d’octubre (11)
de setembre (3)
de juny (13)
de maig (11)
d’abril (16)
de març (3)
de febrer (3)
de gener (15)
de desembre (13)
de novembre (12)
d’octubre (11)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (23)
de maig (24)
d’abril (16)
de març (12)
de febrer (14)
de gener (6)
de desembre (12)
de novembre (14)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (17)
de maig (12)
d’abril (5)
de març (6)
de febrer (2)
de gener (2)
de desembre (12)
de novembre (10)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (18)
de maig (4)
d’abril (11)
de març (14)
de febrer (3)
de gener (4)
de desembre (13)
de novembre (3)
d’octubre (7)
de setembre (1)
de juliol (2)
de juny (12)
de maig (7)
d’abril (12)
de març (10)
de febrer (9)
de gener (4)
de desembre (7)
de novembre (5)
d’octubre (3)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (1)
d’abril (1)
de març (1)
de febrer (1)
de novembre (2)
d’octubre (1)
de setembre (1)
de juliol (1)
de juny (2)
de maig (4)
d’abril (1)
de desembre (2)
d’octubre (2)
de setembre (1)
de juny (1)
de maig (4)
d’abril (2)
de febrer (4)
de gener (6)
dimecres, 21 d’octubre del 2020
Espaguetis a la Bolonyesa a tecnologia de cuina
Des de la classe de tecnologia de cuina hem fet amb 6ès ESO “Espaguetis a la Bolonyesa”.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Entrada més recent
Entrada més antiga
Inici
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada