Arxiu del blog

dijous, 19 de març del 2020

Ens coneixem i ens cuidem

Avui hem celebrat amb l’alumnat d’ESO una assamblea dins del projecte # GENTLE TEACHING en el marc del projecte #Erasmus en el que l'escola és membre actiu.
Hem realitzat l’activitat PERFILS i en la que hem realitzat un exercici individual de reflexió personal. Amb l’ajuda d’unes indicacions, cadascú de nosaltres ha dirigit la mirada cap a sí mateix i ha plasmat en un full un seguit d’informacions. Aquests fulls quedaran penjats al costat de les aules, al passadís, i es demanarà als alumnes que, quan hi passin per davant, facin l’exercici d’ aturar-se a llegir-los, per conèixer més als companys i adoptar un millor tracte en les seves relacions socials del dia a dia amb ells.
Creiem que si ens donem a conèixer amb transparència als altres i, a la vegada, fem l’esforç de conèixer de cor a qui tenim al costat, el tracte en les nostres relacions socials serà més personalitzat, i inevitablement, més adequat, i permetrem que qui s’acosti a nosaltres, se’n torni més content, sentint-se únic, estimat i integrat en aquest món, que és de tots.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada