Arxiu del blog

dimecres, 4 de desembre del 2019

Finalitzant el projecte Erasmus + Soundwords, última mobilitat



Durant els dies 1 al 4 de Desembre, l'escola Vida Montserrat, de l'associació ACIDH, ha participat a l'última mobilitat del projecte ERASMUS+, Soundwords, a la ciutat de Birmingham (U.K.).

Durant tot aquest temps i les diverses mobilitats, hem col·laborat amb docents i investigadors d'Àustria, Alemanya, Anglaterra, Itàlia i Malta per produir un manual de treball docent per a l'aplicació d'un llenguatge com el de la novel·la gràfica a classe amb alumnes de tot tipus. En el nostre cas, hem assessorat i realitzat la important part de les necessitats educatives específiques, de la inclusió social i de l'aplicació d'un treball basat en el llenguatge del còmic per difondre valors com la germanor, el respecte, la empatia i altres valors europeus.

El resultat final, ara que ja casi el tenim finalitzat, és molt satisfactori; per una part hem elaborat un compendi de pràctiques docents i articles científics a mode de manual per poder treballar amb aquest interessant i enriquidor material.
Quant a la part més pràctica, cada país ha realitzat una sèrie d'històries gràfiques amb un fil conductor comú. Per tant tenim, ara al final, la nostra pròpia novel·la gràfica amb histories fetes per alumnes de cada país. És un plaer i un orgull per nosaltres aquest resultat final.

Agraïm als nostres companys d'arreu d'Europa haver pogut participar amb ells d'aquest enriquidor projecte. Ens enduem un munt d'experiències, amics i col·legues, així com una visió diferent de com es treballa a Europa.
Esperem retrobar-nos per seguir treballant.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada