Arxiu del blog

dilluns, 14 d’octubre del 2019

L'escola anfitriona del projecte Erasmus + Soundwords

Aquesta setmana #l'escola vida Montserrat d'acidH és l'escola anfitrona del Projecte #Erasmus + Soundwords en el que participem juntament amb escoles d'art d'Àustria, Alemanya, Italia i Anglaterra. Alguna escola vienesa també té projectes amb col.lectius d'especial atenció. Assessorats per la Universitat de Viena i de Mòdena. Avui hem tingut l'acollida amb un opendinner! Un equip de 30 persones per reemprendre la novel.la gràfica com a eina pedagògica per a la inclusió.



Al llarg del quatre dies de l'estada a Barcelona hem treballat en intenses reunions per, d'una banda, ultimar els darrers detalls de la nostra Novel·la Gràfica Europea, i d'altra, per acabar de donar forma al Compendium, la fonamentació teòrica del projecte. També s'ha concretat la feina a fer fins la propera trobada a Birmingham, prevista pel proper mes de desembre.
Els alumnes de 2n i 4rt B de l'ESO han pogut gaudir d'una classe magistral de mà de dos dels artistes del projecte: Safwan Al Shoufi i Matteo Matteucci, respectivament.
Com sempre hi ha hagut temps per a la cultura, amb una visita pel Modernisme de Barcelona i temps per a compartir amb els membres de la Comissió.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada