Arxiu del blog

dimarts, 13 de desembre del 2016

Campions a Itàlia

Doblet de campions!

L'Europa-ACIDH s'ha proclamat campió del trofeu 'NO Limits' disputat aquests dies a Cagliari, designada ciutat europea de l'esport 2017.

El nou equip adaptat per a persones amb intel·ligència límit no deixa de donar alegries. L'Europa-ACIDH es va presentar el 21 de setembre al Nou Sardenya organitzant el seu propi trofeu, anomenat 'Sense Límits'. Els escapulats van guanyar davant l'Espanyol a la tanda de penals. Al 'Sense Límits' van participar els equips especials del Barcelona i el Cagliari de Sardenya. Precisament a Cagliari ha estat convidat aquests dies l'Europa-ACIDH per prendre part del 'Cagliari NO Límits', trofeu que s'ha tornat a ficar a la butxaca el conjunt gracienc, que en poc més de dos mesos ja té dues copes a les vitrines.

I això que ahir no semblava pas que el campió final arribés a ser escapulat. L'Europa va perdre els seus tres partits de la fase de grups que determinava els creuaments de semifinals i final: 2-4 contra l'Special Olympics de Monaco, 3-5 contra l'Special Barça i 2-8 contra l'Aspajunide de Murcia. No obstant, com al guió de les pel·lícules d'esport amb les remuntades més impossibles, l'Europa-ACIDH ha resultat un altre avui. Contra el propi Aspajunide ha jugat la semifinal, empatant 2-2 i guanyat als penals. La final, contra l'Special Barça, ha tingut color gracienc: 3-2. Contra tot pronòstic, l'escapulari blau del Nou Sardenya s'ha imposat... a Sardenya. Europa-ACIDH Campió! Enhorabona, equip!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada