Arxiu del blog

dijous, 20 de setembre del 2012

Benvinguts al llarg viatge!

Benvolguts a tots, famílies, alumnes, equip de treballadors i tots els membre de l'Associació ACIDH i de l'escola Vida Monsterrat.

Donem la benvinguda al nou curs escolar que ja hem inicat, 2012-2013.
Fa una setmana que l'escola ha tornat a tenir vida i les aules, color.

Com cada any, hem deixat enrere un curs passat i uns alumnes que s'han fet grans, però també hem acollit nous alumnes que s'inicien a la nostra escola i que, juntament amb els altres companys, faran possible el nou viatge.

Ens espera un any llarg i intens, ple d'esforç, de novetats, de grans i petites sorpreses, de riures, de treball, de canvis i sobretot ple de coneixement i de vida. 

Enguany a l'escola hi ha un total de 80 alumnes, repartits entre els cursos de 1er i 6è d'ESO, i un equip docent de 20 professionals, entre els quals s'hi destaquen els tutors, professorsm, educadors, psicòleg, logopeda, assistent social, direcció i cap d'estudis.

Els cursos estan repartits de la següent manera (classe i tutor d'aula):
1er d'ESO A: Carlos Marzo
!er d'ESO B: Cristina Montoya
2n d'ESO: Edith Lloret
3er d'ESO A: Xavi Pérez
3er d'ESO B: Lydia Martin
4rt d'ESO: Ferran Delgado
5è d'ESO: Lali Castellano i Òscar Suena
6è d'ESO A: Georgina Bernal
6è d'ESO B: Montse Palos

De nou us donem la benvinguda al curs i al blogg de l'esola, on al llarg d'aquest any, podreu anar trobant totes les comunicacions i informacions del centre, així com les activitats i el dia a dia dels alumnes, a dins de l'escola (menjador, horaris, etc.) i a fora (sortides culturals, treball de síntesi, etc.).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada