Arxiu del blog

dilluns, 10 de gener del 2011

Celebració de NadalEl passat dia 22 de desembre, vàrem celebrar a l’escola el Nadal amb tots els familiars i amics dels alumnes.
Cap a les 17:30 de la tarda el teatre es va anar omplint poc a poc per tots els convidats que anaven arribant, i es van anar preparant per gaudir de les diferents actuacions que els alumnes havien preparat.
En primer lloc vàrem passar a veure les diferents actuacions que havien realitzat els mateixos alumnes individualment, deixant anar la seva imaginació, creativitat, i talent. Amb elles vàrem poder gaudir un any més d’algunes de les activitats realitzades dins de l’activitat d’ “Open Mike”.
Després vàrem poder passar-ho d’alló més bé escoltant les Nadales que els alumnes, juntament amb els mestres de l’àrea de música, havien preparat.
Tot seguit els pares van poder omplir i decorar amb els seus desitjos, conjuntament amb els que ja havien posat els alumnes, l'arbre que s'havia realitzat des de l'àrea de tecnologia.
En acabar l’espectable vàrem berenar els lots nadalencs que ens van preparar els alumnes de 6è amb benefici pel viatge de final de curs.
En resum vàrem passar un estona agradable i festiva tots plegats.

1 comentari:

  1. mi deseo no se izo realidad :(
    puede que el año que bien si se haga jajaja

    ResponElimina