Arxiu del blog

dimarts, 7 de juny del 2022

Setmana de la natura a l'escola



La setmana passada els alumnes de l’escola van participar en el projecte de la setmana de la natura impulsat per l’ajuntament de Barcelona en el seu projecte d’Escoles + Sostenibles (E+S).

Aquest projecte té com l’objectiu promoure activitats arreu del territori català per conscienciar a la població sobre la importància de protegir el medi ambient, la natura i el territori.

El nostre alumnat va participar fent el manteniment i la recol·lecció de brossa en entorns natural que ens envolta.

Van començar la setmana amb el grup de tercer actuant a la platja del Bogatell i els seus voltants. Els alumnes van poder fer una recollida de deixalles al Parc del Poble Nou i van fer el seu triatge.



Els alumnes de primer els van seguir amb la realització de l’activitat “Rastres: Qui s’ha amagat?” organitzada per l’entitat  Ambiental Bosc Turull. Aquest activitat suposava la descoberta dels èssers vius del Bosc Turull a partir de les restes i rastres que hi podem trobar.



Els alumnes de segon van fer la recollida i el triatge de brossa a les nostres àrees properes, concretament la zona verda i forestal de Vall d’Hebron i Montbau de Barcelona.





Amb els grups de quart i cinquè es va realitzar una sortida en que els alumnes feien una ruta circular on van poder estar en contacte amb l'entorn natural de Barcelona. Al llarg d’aquesta ruta de cinc quilómetres els alumnes van poder estar en contacte amb la natura i fer la recol·lecció i triatge de brossa de la zona.





Els alumnes de sisè també van col·laborar fent la recollida i el triatge de la brossa a la platja de Sa Calobra, aprofitant la seva estada a Mallorca del viatge de final d’etapa.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada