Arxiu del blog

dimarts, 9 de novembre del 2021

3es Jornades esportives de Salut i Esport








El passat dia 2 de novembre els alumnes dels últims cursos d'ESO van participar en les 3es Jornades esportives de Salut i esport – Hàbits de vida saludable i alimentació, organitzades per la Associació Esportiva Memorial Nacho Juncosa, amb l’objectiu  fomentar la pràctica i hàbits saludables als joves.

En l’esdeveniment es van realitzar quatre modalitats esportives dirigides per tècnics professionals i una carpa on es va realitzar un taller de cuina saludable de la mà d'una dietista-nutricionista.

En aquesta edició els nostres alumnes van compartir l’activitat amb els alumnes de primer de batxillerat de l’Escola Garbí Pere Vergés de Badalona. Tots ells es van dividir en cinc grups i cadascun va estar en contacte amb una modalitat esportiva diferent durant mitja hora. Les categories van ser tennis, pàdel, bàsquet, futbol i un taller de cuina.

D'aquesta manera, es van promoure els hàbits de vida saludable mitjançant la combinació d'activitat física i una alimentació equilibrada.

Una vegada realitzades les cinc activitats, es va fer un lliurament de premis a tots els participants i es van tancar les jornades amb un dinar per als tècnics, alumnes i organitzadors.

A més, l'acte va comptar amb la participació de tres esportistes rellevants en el món esportiu, la Gemma Mengual, l’Alejandro Abrimes i el Sergi Bruguera.

A més, aquesta activitat unificada fan un pas més cap a la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual dins de la nostra societat.

https://beteve.cat/esports/alumnes-amb-sense-discapacitat-intellectual-comparteixen-jornada-esport-inclusiu/













Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada