Arxiu del blog

dijous, 25 de març del 2021

Primer dia del treball de síntesi d'enguany.

 Els alumnes de l'escola han iniciat el treball de síntesi d'enguany. 

Aquest any, degut al context actual del Covid-19, el treball el realitzem a la nostra ciutat aprofitant els nombrosos recursos que ens ofereix. 

Les activitats les realitzem amb el grup "bombolla" que s'estan mantenint des de l'inici del curs a l'escola. Totes elles giren al voltant d'un centre d'interès.

Els alumnes de 1er i 2on estan treballant l'art urbà que es troba a la nostra ciutat, concretament els graffitis. Ahir van fer dues rutes per Barcelona, on van poder conèixer els treballs més emblemàtics de la ciutat. També van visitar el taller d'un dels graffiters més famosos de la ciutat, el Xupet negre.




Els alumnes de 3er i 4rt, estan realitzant un treball de la fotografia. Ahir van aprendre i posar en pràctica les tècniques  fotogràfiques en el nostre barri. Aprofitant també el moment per descobrir nous indrets del nostre entorn més proper.

Els alumnes de 5è treballen l'orientació per la ciutat. Ahir van iniciar un seguit d'activitats en les que treballen de manera autònoma, com orientar-se, moure's i buscar recursos necessaris la ciutat.

Avui seguim treballant i gaudint al voltant dels tres centres d'interés!

Seguim!











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada