Arxiu del blog

dijous, 27 de novembre del 2014

Festa d'inaguració de la XX Audiència pública

El passat 25 de novembre els alumnes de 6è van participar a festa d'inaguració de la XX Audiència pública als nois i noies de Barcelona, on van realitzar una ginkana en una trobada intercentres que es va realitzar al Parc de la Ciutadella.

L’Audiència Pública als nois i noies de Barcelona és una forma de participació a través de la qual l’alumnat -de 6è de primària, secundària o batxillerat– fa propostes a l’Administració municipal.
D’aquesta manera, la ciutat dóna veu als ciutadans i ciutadanes més joves i els permet educar-se en la pràctica de la participació cívica.
Es tracta d’establir uns espais de diàleg i intercanvi d’idees que ajudin els nois i noies a entendre l’avui i fer propostes per al demà. Després d’un procés col·lectiu de reflexió, el jovent presenta les seves conclusions en una audiència pública presidida per l’alcalde.
Aquesta activitat potencia la participació i enalteix l’opinió dels nois i noies d’aquestes edats, alhora que els ajuda a conèixer els seus drets i deures com a ciutadans i ciutadanes de Barcelona.

La temàtica d'aquest curs 2014-2015 és la política i els drets de la ciutadania, sota el títol XX Audiència Pública als nois i noies de Barcelona. Construïm amb la gent jove la política i els drets de la ciutadania.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada